2009. július 29., szerda

Hozd magad helyzetbe!

Több éves tapasztalat, hogy az ún. munkaerő-piaci mozgások szeptemberben felerősödnek. Magyarul, sokan ekkor kezdenek/kezdenének új munkahelyen, vagy ekkor határozzák el, hogy váltanak. Nagyjából ekkor állnak munkába a pályakezdők, a friss diplomások is, tehát ősszel fokozottan jelen van a munkavállalók részéről az igény érdekes, izgalmas, jól fizető állások iránt. Vagy csak egyszerűen egy fix munkahelyet és fix fizetést szeretnének.
A választék pedig köztudottan kicsi.

Hogyan érheted el, hogy ne olvadj bele a szürke tömegbe? Hogy felfigyeljenek rád az állásinterjún! Neked ajánlják fel az óhajtott állást vagy előléptetést!

Lehetetlennek érzed? Pedig nem az.

Hozd magad helyzetbe! Ezt ajánlom neked, azaz fogadd el és tanuld meg, hogy ne színjátékot játssz a munkahelyeden, hanem ismerd meg magad, és hozd ki magadból a legtöbbet.
Hozd magad helyzetbe! címet viseli az új tréningem, amivel most, a nyár végén jelentkezem. A kétnapos tréning tematikáját az önismeretedre, az esetleges pályakorrekciód alakítására, a tudatos karrierépítésedre alapoztam.
A tréning során megvizsgáljuk, melyek azok a tulajdonságaid, amelyeket például egy álláskeresés vagy egy jobb pozíció elérése, de akár egy új munkahelyre való beilleszkedés során érdemes alkalmaznod.

Egyéni és csoportos feladatok feldolgozása keretében elemezzük a kompetenciákat, a helyes viselkedést, és olyan technikákra tanítalak meg, amellyel ki tudsz tűnni a többezres szürke tömegből.

Tudnivalók a „Hozd magad helyzetbe!” tréningről.

Időpont: 2009. augusztus 29, szombat, 10.00-16.00 és augusztus 30, vasárnap 10.00-16.00 között.

Helyszín: Budapest, Belváros, jó tömegközlekedés mellett (a pontos helyszínről a jelentkezőket később tájékoztatom)

Tréner: Joó Zsuzsanna karrier tanácsadó

Ár: Ha 2009. augusztus 19-ig jelentkezel, és kifizeted a részvételi díjat, akkor 12.000 Ft, az ezt követő jelentkezés után 15.000 Ft.

A részvételedet jelezd minél előbb, mert a létszám limitált (15 fő), valamint ne maradj le a 20%-os kedvezményről!
A jelentkezési lapot ide kattintva találod.

Arra kérlek, ha Te – szerencsére – nem vagy érintve ebben a témában, de van ismerősöd, akire ráférne a segítség, küldd tovább neki ezt a linket.

Nincsenek megjegyzések: